Category Archives: Blog

Guide til nye bryllupsfotografer

Guide til nye bryllupsfotografer

En Guide til nye bryllupsfotografer, der skal lave deres første seriøse bryllupsbilleder. Det handler altid om at have kameraet igang. Skyd HELE tiden. Forsøg at fange så mange detaljer som muligt. Det er naturligvis også vigtigt du har styr på din fototeknik, så du kan gå fra evt hårdt sollys udendørs til en lettere mørk kirke indenfor, uden billederne bliver overbelyste udenfor eller underbelyste indenfor.

Mød op minimum en halv time før vielsen

Først og fremmest : MØD OP MINIMUM 30 minutter før vielsens start. Det er vigtigt at man, som fotograf fanger alle de øjeblikke, der opstår. Oftest ankommer gom og bestman en halv time før, og de har som regel brudens buket med, samt vielsesringene. Hermed kan i fange en masse gode detaljebilleder af både vielsesringene og brudebuketten, samt nogle gode portrætter af gommen og bestman. Husk altid også at få nogle billeder af selve kirken, både udenfor og indenfor. Se nogle eksempler herunder :

bryllups-foto-110bryllups-foto-117bryllups-foto-177bryllups-foto-113bryllups-foto-121bryllups-foto-126bryllups-foto-129bryllups-foto-116

Ca. 10 min før vielsens start går du ud og venter på bruden

Når du står udenfor og venter på bruden får du lidt “luft” og kan så nå at tjekke lyset i våbenhuset, se om den er så mørk, du eventuelt må bruge en flash for at få lys nok. Brug aldrig en direkte flash, lad den bounce op i det hvide loft og på den måde få mere fladt og blødt lys. Ta ALTID et par testskud inden bruden kommer. Gå udenfor og ta så billeder af brudens ankomst. Se eksempler herunder:

bryllups-foto-143bryllups-foto-146   bryllups-foto-152bryllups-foto-157bryllups-foto-155

Inde i kirken før og under vielsen

Når du har taget bruden i våbenhuset, lusker du diskret ind i kirken og sætter dig på hug oppe ved de forreste rækker tæt på alteret, så du kan fange bruden komme gående op af kirkegulvet med sin far etc. Her er det MEGET vigtigt du sikrer dig billederne af bruden bliver skarpe, pas derfor på med for lav blændetal (lyset kan stadig godt være “trist” og mørkt i en en gammel kirke”). Når bruden er kommet op til sin kommende mand, bør du forsøge at fange et par skud af gommens modtagelse af bruden. Herefter går du ned og sætter dig bagest i kirken, medmindre du har fået lov til at fotografere under vielsen (dette skal du inden vielsen have snakket med præsten om). Se et par eksempler på ovenstående her:

bryllups-foto-162bryllups-foto-171bryllups-foto-165bryllups-foto-169   bryllups-foto-176 Efter vielsen ved kirken

Når parret er blevet gift, rejser de sig op og går ud, som mand og kone. Fotografer dem når de går ud sammen af kirken (sørg igen her for at være meget vågen på skarpheden) og følg med dem udenfor. Du kan sagtens vælge at gå bagved dem ud af kirken, det kan man også få nogle flotte fotos ud af. Når du så er kommet udenfor kirken, så sørg for at skyde en masse “lykønskningsbilleder”, MEGET GERNE fra forskellige vinkler, så parret får så mange forskellige billeder af dem selv og deres gæster udenfor kirken. Ved riskast, er det ofte en god ide at bruge en fill-in flash, så du bedre fanger de mange ris (eksperimenter både med og uden flash til du ved hvad spiller bedst for dig). Husk! Det er en glad og lykkelig dag, forsøg derfor at fange de øjeblikke hvor folk ser glade ud og ikke skyd den sure bedstemor eller parret, der står hænger lidt bagerst og ligner nogen der ikke gider.  Se lidt eksempler herunder:bryllups-foto-182bryllups-foto-185bryllups-foto-201bryllups-foto-205bryllups-foto-225bryllups-foto-192bryllups-foto-209bryllups-foto-210bryllups-foto-196bryllups-foto-213bryllups-foto-219bryllups-foto-221bryllups-foto-198bryllups-foto-199

De klassiske portrætter ved alteret lige efter lykønskingen

Ja ja, jeg ved godt det er old school og mange af de smarte unge par gider det ikke, men tro mig, når du afleverer dine bryllupsbilleder til dem, vil du få en feedback fra halvdelen af dem, der synes de alligevel manglede. Især fordi den ældre generation efterspørger netop disse fotos til kaminen derhjemme, SÅ GØR DET NU BARE! Det tager 5 minutter, Sørg for kjolen ligger pænt, sørg for alle ris er ude af håret og rispulver tørret af gommens mørke jakke. Stil dem flot op, med brudebuketten imellem dem osv. Du sikrer dig herved at skulle alt andet glippe på dagen, så har du disse fotos at falde tilbage på. Det taknemmeligt lys, parret står stille, vejret og lyset driller ikke. Så du får nogle flotte skud foræret. Se eksempler:

bryllups-foto-230bryllups-foto-231

Have fun and make art

Når så alt det er overstået ved kirken, kan du lege lidt mere som fotograf. Det handler om at komme inspireret til et bryllup. Jeg bruger, som oftest www.wpja.com , som inspiration. Der er masser af fede ideer til opstillinger, gode tekniske guides, interviews med professionelle og dygtige verdenskendte fotografer og bryllupsfotografer fra hele verden. Her er lidt billeder fra samme par, set igennem mit kamera:

bryllups-foto-245bryllups-foto-246bryllups-foto-248bryllups-foto-304bryllups-foto-317bryllups-foto-327bryllups-foto-352bryllups-foto-354bryllups-foto-365bryllups-foto-337bryllups-foto-345bryllups-foto-334bryllups-foto-358bryllups-foto-369

Bryllupsreceptionen efter vielsen og portrætterne

Efter vielsen og de officielle bryllupsportrætter (nogen gange laver man først portrætter efter reception), skal man ofte med til reception, hvor brudeparret skærer bryllupskagen for (dette er selvfølgelig også et vigtigt øjeblik at fange). Efter kagen er skåret for, er det vigtig igen at fange en masse gode stemningsbilleder fra receptionen af både brudeparret og gæsterne der hygger sig, snakker, spiser kage, drikker champagne osv. Husk igen det er altid vigtig at fange de øjeblikke hvor, der er smil på læben, der sker en sjov situation, og ikke bare “skyde” på alt muligt. Det handler om at fange “den gode stemning”. Det er alligevel kun de billeder man gider kigge på efterfølgende. Se eksempler herunder på dette:

bryllups-foto-251bryllups-foto-258bryllups-foto-261bryllups-foto-257bryllups-foto-263bryllups-foto-267bryllups-foto-269bryllups-foto-270bryllups-foto-271bryllups-foto-277bryllups-foto-278bryllups-foto-283bryllups-foto-289bryllups-foto-291bryllups-foto-292

Find inspiration til flere bryllup detalje fotos Her

Tak til

Tusind tak til voresstoredag.dk for at låne os billederne til denne serie. Hele fotoserien kan ses herunder :

Helle og Anders

Fotograf i Fredericia

Dygtig fotograf i Fredericia

Fotograf i Fredericia til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Fredericia. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder Jylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Jylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Fredericia tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Fredericia fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Fredericia fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Fredericia fotografi.

Kontakt Fredericia fotografi her.

Fotograf i Helsingør

Dygtig fotograf i Helsingør

Fotograf i Helsingør til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Helsingør. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder på Sjælland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også på hele Sjælland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Helsingør tilbyde billeder indenfor:

 • Erhvervsfotografering Helsingør
 • Reklamefotografering Helsingør
 • Bryllupsfotografering Helsingør
 • Portrætfotografering Helsingør
 • Dating og profilfoto Helsingør
 • Ansøgning og CV fotos Helsingør
 • Familie og gruppefoto Helsingør
 • Søskende fotografering Helsingør

reklamefotograf

Helsingør fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Helsingør fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Helsingør fotografi.

Kontakt Helsingør fotografi her.

Fotograf i Hørsholm

Dygtig fotograf i Hørsholm

Fotograf i Hørsholm til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Hørsholm. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder på Sjælland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også på hele Sjælland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Hørsholm tilbyde billeder indenfor:

 • Erhvervsfotografering Hørsholm
 • Reklamefotografering Hørsholm
 • Bryllupsfotografering Hørsholm
 • Portrætfotografering Hørsholm
 • Dating og profilfoto Hørsholm
 • Ansøgning og CV fotos Hørsholm
 • Familie og gruppefoto Hørsholm
 • Søskende fotografering Hørsholm

reklamefotograf

Hørsholm fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Hørsholm fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Hørsholm fotografi.

Kontakt Hørsholm fotografi her.

Fotograf i Roskilde

Dygtig fotograf i Roskilde

Fotograf i Roskilde til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Roskilde. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder på Sjælland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også på Sjælland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv.

reklamefotograf

Roskilde fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Roskilde fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Roskilde fotografi.

Kontakt Roskilde fotografi her.

Fotograf i København

Dygtig fotograf i København

Fotograf i København til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i København. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder På Sjælland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også på hele Sjælland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i København tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

København fotografi

Gode billeder sælger budskabet. København fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til København fotografi.

Kontakt København fotografi her.

Fotograf i Odense

Dygtig fotograf i Odense

Fotograf i Odense til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Odense. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder på Fyn

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også på hele Fyn indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Odense tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Odense fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Odense fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Odense fotografi.

Kontakt Odense fotografi her.

Fotograf i Middelfart

Dygtig fotograf i Middelfart

Fotograf i Middelfart til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Middelfart. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder på Fyn

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også på hele Fyn indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Middelfart tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Middelfart fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Middelfart fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Middelfart fotografi.

Kontakt Middelfart fotografi her.

Fotograf i Haderslev

Dygtig fotograf i Haderslev

Fotograf i Haderslev til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Haderslev. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Jylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Jylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Haderslev tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Haderslev fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Haderslev fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Haderslev fotografi.

Kontakt Haderslev fotografi her.

Fotograf i Kolding

Dygtig fotograf i Kolding

Fotograf i Kolding til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Kolding. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Jylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Jylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Kolding tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Kolding fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Kolding fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Kolding fotografi.

Kontakt Kolding fotografi her.

Fotograf i Vejle

Dygtig fotograf i Vejle

Fotograf i Vejle til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Vejle. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Østjylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Østjylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Aalborg tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Vejle fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Vejle fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Vejle fotografi.

Kontakt Vejle fotografi her.

Fotograf i Herning

Dygtig fotograf i Herning

Fotograf i Herning til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Herning. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Jylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Jylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Herning tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Herning fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Herning fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Herning fotografi.

Kontakt Herning fotografi her.

Fotograf i Viborg

Dygtig fotograf i Viborg

Fotograf i Viborg til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Viborg. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Midtjylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Midtjylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Viborg tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Viborg fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Viborg fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Viborg fotografi.

Kontakt Viborg fotografi her.

Fotograf i Silkeborg

Dygtig fotograf i Silkeborg

Fotograf i Silkeborg til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Silkeborg. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Midtjylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Midtjylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Silkeborg tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Silkeborg fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Silkeborg fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Silkeborg fotografi.

Kontakt Silkeborg fotografi her.

Fotograf i Skanderborg

Dygtig fotograf i Skanderborg

Fotograf i Skanderborg til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Skanderborg. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Østjylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Østjylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Skanderborg tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Skanderborg fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Skanderborg fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Skanderborg fotografi.

Kontakt Skanderborg fotografi her.

Fotograf i Horsens

Dygtig fotograf i Horsens

Fotograf i Horsens til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Horsens. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Østjylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Østjylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Horsens tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Horsens fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Horsens fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Horsens fotografi.

Kontakt Horsens fotografi her.

Fotograf i Aarhus

Dygtig fotograf i Aarhus

Fotograf i Aarhus til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Aarhus. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Østjylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Nordjylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Aarhus tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Aarhus fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Aarhus fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Aarhus fotografi.

Kontakt Aarhus fotografi her.

Fotograf i Randers

Dygtig fotograf i Randers

Fotograf i Randers til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Randers. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Nordjylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Nordjylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Randers tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Randers fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Randers fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Randers fotografi.

Kontakt Randers fotografi her.

Fotograf i Aalborg

Dygtig fotograf i Aalborg

Fotograf i Aalborg til fotografering af alt indenfor erhverv og private. Professionelle fotos til erhvervsportrætter, virksomheder, produktfotos, reklamefotos. Stemningsbilleder fra butikker og spisesteder i Aalborg. Vi fotograferer også indenfor private. Billeder til Facebook, visitkort, ansøgninger, hjemmesider, børn, bryllup, gravide, modeller, portrætfotos og meget mere.

fotografering

Professionelle billeder i Nordjylland

Vi laver gode professionelle billeder af mennesker. Vores tilgang til fotografiet er altid lavet på en kreativ og spændende måde. I sikrer jer i får teknisk flotte og gode portrætfotos. Spændende billeder af børn, gravide, bryllupper og meget andet. Vi kører også i hele Nordjylland indenfor erhvervsfotografering og reklamefotografering.

erhvervsfotograf

Hvad kan vi tilbyde indenfor fotografering

Vi laver som nævnt en masse forskellige typer af fotograferinger. Fotos af private og erhverv. Som fotograf får vi mange forskellige typer opgaver tilbudt, og ikke alle opgaver vi er lige glade for at lave. Men sådan vil det altid være indenfor alle erhverv. Hos os kan vi i Aalborg tilbyde billeder indenfor:

reklamefotograf

Aalborg fotografi

Gode billeder sælger budskabet. Aalborg fotografi, leverer altid professionelle og alsidige billeder indenfor erhverv og private. Vil i sikre jer en uddannet og erfaren fotograf, så skriv til Aalborg fotografi.

Kontakt Aalborg fotografi her.

Bryllupsfotograf Odense

Bryllupsfotograf Odense med egen kreative personlige billedstil. Bryllupsbilleder fra en anden planet. For fotografen handler det om at skabe små fotografiske mesterværker. Bryllupsfotograf Odense

Bryllupsbilleder skal være kunstneriske

Flotte bryllupsbilleder der ofte fanger folks opmærksomhed, er meget kunstneriske i sine udtryk. Fotografen har den drøm hvergang at levere utraditionelle og anerledes bryllupsfoto i hele Danmark.

Bryllupsfotografering skal være sjovt

Bryllupsfotografering skal være sjovt. Både for brudeparret og bryllupsfotografen. Derfor er det vigtigt i gør jer tanker om hvilken slags bryllupsbilleder i kan lide. Da  lokationer i billederne er med til at skabe dynamik og dybde. I skal også vurdere om i vil have billederne taget ved vandet, i skoven, på landet, i byen eller noget helt andet. Det er vigtigt hvis i vil sætte jeres eget personlige præg på bryllupsbillederne.

Tjek op på fotografen

Hvis du ikke kender fotografen og hans arbejde i forvejen, vil det være en meget god idé at se hans portofolie af bryllups billeder inden. Så kan du også vurdere om hans evner svarer til dine forventninger. Det er altid godt, hvis man får en fotograf anbefalet, men spørg efter billeder eller efter en hjemmeside med billeder på. Sådan kan man se hvordan fotografen har gjort indtil videre og hvilke stilart der fotograferes i.

Fotojournalistens bryllupsbilleder

Fotojournalistens opgave er på få billeder at fortælle en historie om et menneskes liv, en verdenskrig eller om et landshold der vinder Em i 92 som de totale underdogs, så vi på disse få billeder kan se hvad det hele drejer sig om, alene udfra forside billedet. Et billede fortæller hvad en skribent gør med tusind ord.

I “gamle” dage var der ikke ret mange billeder i en avis eller et magasin og fotografens muligheder dengang var ret begrænset og dyre og man valgte derfor at arbejde udfra et traditionelt mønster, med så lidt spild som muligt. Sådan arbejder den traditionelle fotograf stadig til dels idag. Modsat fotojournalisten der med sit digitale kamera kan skyde løs og bare slette igen.

Læs mere om fotojournalisten her.

Bryllupsfotograf Odense

Som erfaren bryllupsfotograf Odense kender vi byen rigtigt godt. Der er masser af fede lokationer blandet andet på havnen, i skoven, ved vandet og i de mange små gader i byen. I Odense ligger der også mange dejlige feststeder hvor det er fedt at lave kreative bryllupsfotos. Odense er en smuk by fyldt med romantiske gamle kirker, nye spændende arkitektoniske bygninger og den smukke grønne natur ved den rolige Limfjord. Et romantisk tagselvbord, der er med til at skabe de helt rigtige rammer om jeres store dag. Bryllupper vil altid have et dejligt romantisk skær over sig, men at planlægge et bryllup er i sig selv lidt af en bedrift.

 • Restaurant Knudsens Gaard
 • Brobygårds Køkken
 • Skovkanten
 • Møllekroen
 • Hotel Knudsens Gaard
 • Lykkesholm Slot
 • Munkebo Kro
 • KrenKOK
 • Odd Fellow palæet
 • Under Lindetræet
 • Havnens Gourmet
 • Rosenbækhuset

Mange fordele ved en dygtig fotograf

Der er mange fordele ved at benytte en bryllupsfotograf, vigtigst af alt, du kan nyde din store dag med én bekymring mindre. Ved at hyre en bryllupsfotograf, så er du sikret billeder i høj kvalitet, da fotograferne ofte har mange års erfaring. Disse mange års erfaring giver blandt andet bryllupsfotografen visse fordele overfor selve udstyret, men også kreativ erfaring således, de kan komme med forslag til opstillings-, baggrunds- og postionsmuligheder.

Hvis du har planer om, at forevige dit dit bryllupsfoto på væggen, så vil en bryllupsfotograf kunne sikre, at kvaliteten er høj nok til dette. Endvidere vil en bryllupsfotograf kunne stå for redigering og fremkaldelse af billedet efterfølgende. Folk tror også fejlagtigt, at de blot kan benytte deres gæsters billeder af brylluppet, da de jo alle samme har kamera med. Problematikken ved dette er, at dine gæster ikke har erfaringen til at tage disse vigtige billeder, og deres billeder vil ofte ikke være i fokus og af særlig høj kvalitet.

Det gode råd vil derfor være, at du skal lade dine gæster være gæster og lade en bryllupsfotograf tage sig af bekymringerne ved, at skabe den perfekte bryllupsfotograferingsoplevelse.Vores personlige billeder har sin charme, men en af de begivenheder som vi ofte gerne vil gemme og bevare i mange år fremover, er vores bryllupsdag. Overvej derfor altid en ekstra gang, om ikke også du vil forevige din store dag, på den højst mulige måde.

Se nogle dygtige Aarhus fotografer:

Bryllupsfotograf Aalborg

Bryllupsfotograf Aalborg med egen kreative personlige billedstil. Bryllupsbilleder fra en anden planet. For fotografen handler det om at skabe små fotografiske mesterværker. Bryllupsfotograf Aalborg

Bryllupsbilleder skal være kunstneriske

Flotte bryllupsbilleder der ofte fanger folks opmærksomhed, er meget kunstneriske i sine udtryk. Fotografen har den drøm hvergang at levere utraditionelle og anerledes bryllupsfoto i hele Danmark.

Bryllupsfotografering skal være sjovt

Bryllupsfotografering skal være sjovt. Både for brudeparret og bryllupsfotografen. Derfor er det vigtigt i gør jer tanker om hvilken slags bryllupsbilleder i kan lide. Da  lokationer i billederne er med til at skabe dynamik og dybde. I skal også vurdere om i vil have billederne taget ved vandet, i skoven, på landet, i byen eller noget helt andet. Det er vigtigt hvis i vil sætte jeres eget personlige præg på bryllupsbillederne.

Tjek op på fotografen

Hvis du ikke kender fotografen og hans arbejde i forvejen, vil det være en meget god idé at se hans portofolie af bryllups billeder inden. Så kan du også vurdere om hans evner svarer til dine forventninger. Det er altid godt, hvis man får en fotograf anbefalet, men spørg efter billeder eller efter en hjemmeside med billeder på. Sådan kan man se hvordan fotografen har gjort indtil videre og hvilke stilart der fotograferes i.

Fotojournalistens bryllupsbilleder

Fotojournalistens opgave er på få billeder at fortælle en historie om et menneskes liv, en verdenskrig eller om et landshold der vinder Em i 92 som de totale underdogs, så vi på disse få billeder kan se hvad det hele drejer sig om, alene udfra forside billedet. Et billede fortæller hvad en skribent gør med tusind ord.

I “gamle” dage var der ikke ret mange billeder i en avis eller et magasin og fotografens muligheder dengang var ret begrænset og dyre og man valgte derfor at arbejde udfra et traditionelt mønster, med så lidt spild som muligt. Sådan arbejder den traditionelle fotograf stadig til dels idag. Modsat fotojournalisten der med sit digitale kamera kan skyde løs og bare slette igen.

Læs mere om fotojournalisten her.

Bryllupsfotograf Aalborg

Som erfaren bryllupsfotograf Aalborg kender vi byen rigtigt godt. Der er masser af fede lokationer blandet andet på havnen, i skoven, ved vandet og i de mange små gader i byen. I Aalborg ligger der også mange dejlige feststeder hvor det er fedt at lave kreative bryllupsfotos. Aalborg er en smuk by fyldt med romantiske gamle kirker, nye spændende arkitektoniske bygninger og den smukke grønne natur ved den rolige Limfjord. Et romantisk tagselvbord, der er med til at skabe de helt rigtige rammer om jeres store dag. Bryllupper vil altid have et dejligt romantisk skær over sig, men at planlægge et bryllup er i sig selv lidt af en bedrift.

 • Restaurant Papegøjehaven
 • Herregården Scheelsminde
 • Prinses Juliana
 • Helnan Phønix Hotel
 • Hotel Hvide hus
 • Svalegaarden
 • Vraa Slot
 • Sebber Kloster
 • Utzon Center
 • Restaurant Kronborg
 • Skovgaards Raaling
 • Røverstuen
 • Høloftet
 • Muldbjerg kro

Mange fordele ved en dygtig fotograf

Der er mange fordele ved at benytte en bryllupsfotograf, vigtigst af alt, du kan nyde din store dag med én bekymring mindre. Ved at hyre en bryllupsfotograf, så er du sikret billeder i høj kvalitet, da fotograferne ofte har mange års erfaring. Disse mange års erfaring giver blandt andet bryllupsfotografen visse fordele overfor selve udstyret, men også kreativ erfaring således, de kan komme med forslag til opstillings-, baggrunds- og postionsmuligheder.

Hvis du har planer om, at forevige dit dit bryllupsfoto på væggen, så vil en bryllupsfotograf kunne sikre, at kvaliteten er høj nok til dette. Endvidere vil en bryllupsfotograf kunne stå for redigering og fremkaldelse af billedet efterfølgende. Folk tror også fejlagtigt, at de blot kan benytte deres gæsters billeder af brylluppet, da de jo alle samme har kamera med. Problematikken ved dette er, at dine gæster ikke har erfaringen til at tage disse vigtige billeder, og deres billeder vil ofte ikke være i fokus og af særlig høj kvalitet.

Det gode råd vil derfor være, at du skal lade dine gæster være gæster og lade en bryllupsfotograf tage sig af bekymringerne ved, at skabe den perfekte bryllupsfotograferingsoplevelse.Vores personlige billeder har sin charme, men en af de begivenheder som vi ofte gerne vil gemme og bevare i mange år fremover, er vores bryllupsdag. Overvej derfor altid en ekstra gang, om ikke også du vil forevige din store dag, på den højst mulige måde.

Se nogle dygtige Aarhus fotografer:

Bryllupsfotograf Aarhus

Bryllupsfotograf Aarhus med egen kreative personlige billedstil. Bryllupsbilleder fra en anden planet. For fotografen handler det om at skabe små fotografiske mesterværker. Bryllupsfotograf Aarhus

Bryllupsbilleder skal være kunstneriske

Flotte bryllupsbilleder der ofte fanger folks opmærksomhed, er meget kunstneriske i sine udtryk. Fotografen har den drøm hvergang at levere utraditionelle og anerledes bryllupsfoto i hele Danmark.

Bryllupsfotografering skal være sjovt

Bryllupsfotografering skal være sjovt. Både for brudeparret og bryllupsfotografen. Derfor er det vigtigt i gør jer tanker om hvilken slags bryllupsbilleder i kan lide. Da  lokationer i billederne er med til at skabe dynamik og dybde. I skal også vurdere om i vil have billederne taget ved vandet, i skoven, på landet, i byen eller noget helt andet. Det er vigtigt hvis i vil sætte jeres eget personlige præg på bryllupsbillederne.

Tjek op på fotografen

Hvis du ikke kender fotografen og hans arbejde i forvejen, vil det være en meget god idé at se hans portofolie af bryllups billeder inden. Så kan du også vurdere om hans evner svarer til dine forventninger. Det er altid godt, hvis man får en fotograf anbefalet, men spørg efter billeder eller efter en hjemmeside med billeder på. Sådan kan man se hvordan fotografen har gjort indtil videre og hvilke stilart der fotograferes i.

Fotojournalistens bryllupsbilleder

Fotojournalistens opgave er på få billeder at fortælle en historie om et menneskes liv, en verdenskrig eller om et landshold der vinder Em i 92 som de totale underdogs, så vi på disse få billeder kan se hvad det hele drejer sig om, alene udfra forside billedet. Et billede fortæller hvad en skribent gør med tusind ord.

I “gamle” dage var der ikke ret mange billeder i en avis eller et magasin og fotografens muligheder dengang var ret begrænset og dyre og man valgte derfor at arbejde udfra et traditionelt mønster, med så lidt spild som muligt. Sådan arbejder den traditionelle fotograf stadig til dels idag. Modsat fotojournalisten der med sit digitale kamera kan skyde løs og bare slette igen.

Læs mere om fotojournalisten her.

Bryllupsfotograf Aarhus

Som erfaren bryllupsfotograf Aarhus kender vi byen rigtigt godt. Der er masser af fede lokationer blandet andet på havnen, i skoven, ved vandet og i de mange små gader i byen. I Århus ligger der også mange dejlige feststeder hvor det er fedt at lave kreative bryllupsfotos.

 • Varna palæet
 • Centralværkstedet
 • Norsminde kro
 • Det gamle mejeri
 • Frederikshøj
 • Den gamle by
 • Botanisk have
 • Væksthuset
 • Århus havn
 • Dokk1

Se nogle dygtige Aarhus fotografer:

Detaljerne på CANON 5DS endelig officielle

Endeligt nyt om Canons nye 5Ds kamera. Det bliver et kamera med 50 Mega Pixel, billede filerne bliver kæmpe store, så det er måske nu, du skal ud og tilkøbe dig noget mere plads i skyen, hvis du har til hensigt at gemme alle dine billeder. Det første billede af kameraet ses lige her.

Det skulle også lyde at der kommer en ny lækker linse: Canon EF 11-24mm f/4L USM. Kameraet skulle efter sigende komme i 3 forskellige modeller og til priser på omkring 3600 $, så helt billigt bliver hverken linse eller kamera.
Detaljerne er netop lækket på internettet, og du kan se dem alle herunder. (engelsk)

Canon EOS 5DS full frame DSLR camera specifications
•CMOS sensor effective pixels 50.6MP (total number of pixels: 53MP)
•5DS R version is without a low-pass filter
•RAW (50MP), M-RAW (28MP), S-RAW (12.4MP)
•Media CF (UDMA7), SD / SDHC / SDXC (UHS-I)
•Dual DIGIC6
•Crop 1.3x and 1.6x
•100% field of view, magnification 0.71 times, the eye point is 21mm
•Electronic level
•Grid display
•AF 61 points (41 points cross type), EV-2 support
•ITR AF
•Anti-flicker
•Time-lapse movie
•Bulb timer
•Live View, the contrast AF (face recognition)
•150,000 pixel RGB-TR metering sensor. 252 zone TTL metering
•EOS iSA system
•ISO100-6400 (extended with ISO50 and ISO12800)
•The shutter speed is 30 seconds -1/8000 seconds. Synchro is 1/200 sec
•Continuous shooting 5 frames / sec.
•Video 1920×1080 30fps (ALL-I or IPB)
•LCD monitor 3.2 inches 1.04 million dot
•Mini HDMI output terminal. External microphone terminal
•Battery LP-E6N / LP-E6
•The size 152 x 116.4 x 76.4mm
•Weighs 930g (CIPA guidelines). 845g (body only)

Canon EF 11-24mm f/4L USM lens specifications
•Lens design 16 elements 11 groups
•4 aspherical lens (large diameter grinding aspheric single, large-diameter glass molded aspherical one, two glass mold aspherical)
•One Super UD lens, one UD lens
•SWC coating (two-sided)
•ASC coating (one side)
•The fluorine-coded rear and front lens
•9 diaphragm blades, circular aperture
•Minimum aperture is f/22
•In the shortest shooting distance is 24mm 0.28m, 0.32m in 11mm
•0.16 times at the maximum photographic magnification is 24mm, 0.06 times in 11mm
•AF motor ring USM
•Full-time manual focus
•Dust and water sealed
•Rear gelatin filter holder
•Total length 132mm, maximum diameter 108mm
•Weight 1180g

Læs mere om fotografering her

Fotograf Århus

En god og kreativ fotograf Århus

En fotograf i Århus kan du finde ved blot at udfylde kontakt formularen, hvorefter en af vores professionelle fotografer besvarer din mail om fotografering. Uanset hvad du søger, om det er en portrætfotograf til dit bryllup (bryllupsfotograf), en fotograf til din konfirmation eller måske en boudoir-fotograf, så kan du hente uforpligtende tilbud via vores kontaktformular. Alle de henvendelser du modtager er ikke-bindende, så skriv du bare og vurder selv om vi er din fotograf Århus.

Kontakt os her.

fotograf Århus portrætfotograf_Århus

Hvor finder man fotograf i Århus?

Du søger sikkert fotografering Århus, men om du bor i Århus eller i en anden by, er ligegyldigt. Vi har professionelle fotografer der kan klare alle slags fotograferinger i hele Danmark, så der skal nok også være en som kan lave fotografering Århus efter dine behov. Fotografering er altid noget man selv kan gøre, men når man overlader det til professionelle bliver det altid mere pro. Vi er din fotograf Århus.

gravid_fotograf_Århus boudoir_foto_Århus

Vi laver stort set alle slags fotograferinger

Vi fotograferer alt fra erhverv, portrætter, bryllup, konfirmation, babybilleder, børn, gravide, boudoir og alt andet slags fotografering. og meget meget mere. Tillykke du har fundet Århus professionelle fotografer.

Læs mere om fotografering her.

bryllupsfoto_Århus børnefoto_Århus

Fotograf Hadsten

En god og kreativ fotograf Hadsten

En fotograf i Hadsten kan du finde ved blot at udfylde kontakt formularen, hvorefter en af vores professionelle fotografer besvarer din mail om fotografering. Uanset hvad du søger, om det er en portrætfotograf til dit bryllup (bryllupsfotograf), en fotograf til din konfirmation eller måske en boudoir-fotograf, så kan du hente uforpligtende tilbud via vores kontaktformular. Alle de henvendelser du modtager er ikke-bindende, og du forbliver anonym indtil du eventuelt har valgt en fotograf via sitet.

Kontakt os her.

portrætfotograf_hadstenfotograf i Hadsten

Hvor finder man fotograf i Hadsten?

Du søger sikkert fotografering Hadsten, men om du bor i Hadsten eller i en anden by, er ligegyldigt. Vi har professionelle fotografer der kan klare alle slags fotograferinger i hele Danmark, så der skal nok også være en som kan lave fotografering Hadsten efter dine behov. Fotografering er altid noget man selv kan gøre, men når man overlader det til professionelle bliver det altid mere pro. Vi er din  fotograf Hadsten.

boudoir_foto_Hadstengravid_fotograf_aarhus

Vi laver stort set alle slags fotograferinger

Vi fotograferer alt fra erhverv, portrætter, bryllup, konfirmation, babybilleder, børn, gravide, boudoir og alt andet slags fotografering. og meget meget mere.

Læs mere om fotografering her.

børnefoto_Hadsten bryllupsfoto_Hadsten

Portrætfoto

Portrætfoto

Der eksisterer mange gode ideer og teknikker inden for portrætfotogafering. Her er vores koncept til hvordan du kan være sikker på at få et godt lavet et godt portrætfoto.

Du kan se flere portrætfotos.

portrætfoto
portrætfoto

Gå tæt på den du fotograferer

Det er vores erfaring, at jo tættere man går på den man vil lave portrætfotos af altid får, stærke portrætter. Det er tit ansigtet vi gerne vil se, og det er ansigtet, der udtrykker mest. Ved at skære alt andet fra, får du et rent og stærkt udtryk. Spørg altid modellen før du bevæger dig tæt på – det kan godt virke lidt overvældende.

portrætfoto1
Portrætfoto Studio

Vi er tilhængere af naturligt lys

Vi er tilhængere af flash lys i studiet, men det slårikke det naturlige lys. Arranger din model tæt på et stort vindue eller lidt i skyggen på en solrig dag. Det giver et lækkert, flatterende lys.
portrætfoto med naturligt lys
portrætfoto med naturligt lys

Skift vinkler under portrætfotograferingen

De færreste ønsker at få fremhævet deres dobbelthage – og hvis du bruger hvidvinkel, vil din model også se lidt slankere og længere ud, hvis du skyder dem lidt oppefra. Det kan også tilføre lidt ekstra liv i billedet, når modellen bliver nødt til at kigge op for at kigge i kameraet. Men pas på rynker i panden.
portrætfotos
gå tæt på ved portrætfotografering

Brug lav dybdeskarphed

Baggrunden skal være rolig i et flot portrætfoto, for meget roderi i baggrunden, for mange farver, for mange forstyrrende elementer, kan tage fokus fra den du ønsker at portrætere. Så er du nødsaget til at fotografere et sted, hvor der sker meget eller er mange “forstyrrende elementer”, så prøv at åbne helt op for blændet, så du får en lav dybdeskarphed. Hvis du ikke kan styre blændet på dit kamera eller hvis du vil undgå den lave dybdeskarphed.

Læs om andre fotografer her.

Fotograf i Fredericia

Fredericia Fotografi

Endelig er, der kommet en kreativ og nytænkende fotograf til Fredericia. En ungdommelig billedstil. Flotte og kreative billeder af både mennesker og virksomheder.

Se mere om fotografen her

Fredericia Fotografi leverer billeder indenfor :

 • Modefotografi
 • Kunstfotografi
 • Erhvervsfotografi
 • Portrætfotografi
 • Børnefotografi
 • Gravid fotografi
 • Boudoir fotografi
 • Reklamefotografi
 • Familie fotografi
 • og meget mere

Fotografen med den nye stil

Der findes selvfølgelig allerede fotografer i Fredericia, og med al respekt for dem, så er stilen lidt den samme. Fredericia fotografi leverer en anerledes og kreativ fotografisk stil. Og billedernes tekniske niveau og billedbehandling er i en klasse for sig selv.

Vi kan på det varmeste anbefale fotografen i Fredericia.

Herunder kan i se et lille udsnit af Fredericia Fotografi:

baby_fotograf_Fredericia boudoir-fotograf-i-Fredericia bryllupsfotografering-Fredericia-93 erhvervsfoto_Fredericia erhvervsfotografering_Fredericia foto-og-billeder-louis-nielsen-i-Fredericia fotograf Fredericia kreativ_baby-foto mad-foto_Fredericia musik-foto

Vind en bryllupsfotograf

Hvert år udloves bryllupsfotograferings konkurrence

Hvert år udlover flere fotografer i Danmark en konkurrence, hvor man kan vinde en bryllupsfotograf. I året 2014 er det heller ikke en undtagelse. Denne gang er det bryllupsfotograferne ved Vores Store Dag, der udlover en bryllupsfotografering, til en værdi af 9000 kr.

Læs mere om bryllupsfotografiet her

Vil i gerne forsøge at vinde en bryllupsfotograf og dermed jeres store dags bryllupsbilleder, så tjek konkurrencen her:

http://blog.voresstoredag.dk/fotograf-ved-bryllup/vind-en-bryllupsfotografering-for-2014

Fotograf Odense

En god og kreativ fotograf Odense

En fotograf i Odense kan du finde ved blot at udfylde kontakt formularen, hvorefter en af vores professionelle fotografer besvarer din mail om fotografering. Uanset hvad du søger, om det er en portrætfotograf til dit bryllup (bryllupsfotograf), en fotograf til din konfirmation eller måske en boudoir-fotograf, så kan du hente uforpligtende tilbud via vores kontaktformular. Alle de henvendelser du modtager er ikke-bindende, så skriv du bare og vurder selv om vi er din fotograf Odense.

Kontakt os her.

fotograf Odense portrætfotograf_Odense

Hvor finder man fotograf i Odense?

Du søger sikkert fotografering Odense, men om du bor i Odense eller i en anden by, er ligegyldigt. Vi har professionelle fotografer der kan klare alle slags fotograferinger i hele Danmark, så der skal nok også være en som kan lave fotografering Odense efter dine behov. Fotografering er altid noget man selv kan gøre, men når man overlader det til professionelle bliver det altid mere pro. Vi er din fotograf Odense.

gravid_fotograf_Odense boudoir_foto_Odense

Vi laver stort set alle slags fotograferinger

Vi fotograferer alt fra erhverv, portrætter, bryllup, konfirmation, babybilleder, børn, gravide, boudoir og alt andet slags fotografering. og meget meget mere. Tillykke du har fundet Odense professionelle fotografer.

Læs mere om fotografering her.

bryllupsfoto_Odense børnefoto_Odense

Fotograf Ålborg

En god og kreativ fotograf Ålborg

En fotograf i Ålborg kan du finde ved blot at udfylde kontakt formularen, hvorefter en af vores professionelle fotografer besvarer din mail om fotografering. Uanset hvad du søger, om det er en portrætfotograf til dit bryllup (bryllupsfotograf), en fotograf til din konfirmation eller måske en boudoir-fotograf, så kan du hente uforpligtende tilbud via vores kontaktformular. Alle de henvendelser du modtager er ikke-bindende, så skriv du bare og vurder selv om vi er din fotograf Ålborg.

Kontakt os her.

fotograf Ålborg portrætfotograf_Ålborg

Hvor finder man fotograf i Ålborg?

Du søger sikkert fotografering Ålborg, men om du bor i Ålborg eller i en anden by, er ligegyldigt. Vi har professionelle fotografer der kan klare alle slags fotograferinger i hele Danmark, så der skal nok også være en som kan lave fotografering Ålborg efter dine behov. Fotografering er altid noget man selv kan gøre, men når man overlader det til professionelle bliver det altid mere pro. Vi er din fotograf Aalborg.

gravid_fotograf_Ålborg boudoir_foto_Ålborg

Vi laver stort set alle slags fotograferinger

Vi fotograferer alt fra erhverv, portrætter, bryllup, konfirmation, babybilleder, børn, gravide, boudoir og alt andet slags fotografering. og meget meget mere. Tillykke du har fundet Ålborg professionelle fotografer.

Læs mere om fotografering her.

bryllupsfoto_Ålborg børnefoto_Ålborg

Billedbehandling

En dygtig fotograf er i stand til at lave flotte billeder med sit kameraudstyr og kan undgå at sidde mange timer foran en computer.

Men ingen moderne fotograf slipper helt for computeren.
Derfor introducerer vi altid til emnet billedbehandling, og den har til formål at lære jer læsere, hvordan man meget effektivt kan sortere, prioritere og behandle sine billeder.

Studer også filformater, farvestyring og andre emner, som er relevante ved computeren.

Læs også om billedbehandling i photoshop