Category Archives: Foto

Flotte bryllup billeder

Hvedholm Slot – bryllup på slottet

Hvedholm Slot bryllup – Et slotsbryllup på det romantiske Hvedholm Slot. Bryllupsfotograferne vores store dag fik den store opgave at levere bryllupsbilleder på Hvedholm slottet. Hvedholm ligger ved Horne ned til Faaborg fjord med en betagende udsigt over det sydfynske øhav. Slottet fik sit nuværende udseende i 1880 efter ombygning af lensgreve Preben Bille Brahe Selby. I dag rummer Hvedholm 62 lækre himmelsengsværelser, riddersal, restaurant og unikke konferencefaciliteter.

Hvad skal du med et kamera? Du har din Smartphone

Bruger du stadig et ganske almindeligt kamera når du skal ud at tage billeder?

Bruger du stadig et ganske almindeligt kamera når du skal ud at tage billeder? I disse dage, har stort set alle smartphones et fornuftigt kamera, og vi har vores telefoner på os konstant. Det får analytikere til at stille spørgsmålstegn ved om kompakt og spejlrefleks kamera er en udgået race i fremtiden.

Hvorfor skal vi som forbrugere kaste penge efter et ekstra kamera, når vi allerede ejer et produkt som kan det vi ønsker? Det har en række amerikanske forskere forsøgt at give et svar på.

Kameraret i mobilen – Ulemper:

Der er stadig en del ulemper forbundet med at tage billeder med din telefon. Mange har ikke en flash/blitz, hvilket vanskeliggøre at tage billeder i lav belysning, og selv dem som har en indbygget blitz benytter ofte små dioder, som ikke kan give et tilstrækkeligt “blink” til at gengive lyset korrekt, og dermed får du ikke det optimale billede under dårlig belysning.

Der er ingen mulighed for at ændre på eksponeringen af dit foto, og ej heller ikke mulighed for at ændre på lukketiden, således at du er i stand til at fange de vigtigste action shots. Alt som vil bevæge sig i et hurtigt tempo, vil blive en øv fornemmelse at tage billeder af, da din smartphone simpelthen ikke følger med, og du sider tilbage med et sløret billede, som måske havde set pragtfuldt ud på et spejlrefleks.

Den sidste væsentlige ulempe mener eksperterne helt klart ligger i zoom funktionen. Du har ikke mulighed for at få et optimalt billede på en smartphone, og dit billede vil hurtigt fremstå grynet i forbindelse med zoom funktion. Det er en upraktisk funktion, at smartphones ikke levere zoom billeder i en acceptabel kvalitet, da det begrænser mulighederne for at fjerne objekter på dit ellers så gode motiv.

JYLLAND

Fotograf Jylland

Fotograf Aalborg

Fotograf Aarhus

Fotograf Brønderslev

Fotograf Ebeltoft

Fotograf Esbjerg

Fotograf Fredericia

Fotograf Grenå

Fotograf Frederikshavn

Fotograf Haderslev

Fotograf Herning

Fotograf Hjørring

Fotograf Hobro

Fotograf Holstebro

Fotograf Horsens

Fotograf Ikast

Fotograf Kolding

Fotograf Børkop

Fotograf Vejen

Fotograf Hammel

Fotograf Grindsted

Fotograf Sønderborg

Fotograf Randers

Fotograf Ringkøbing

Fotograf Skanderborg

Fotograf Silkeborg

Fotograf Skagen

Fotograf Skive

Fotograf Struer

Fotograf Vejle

Fotograf Viborg

Kameraret i mobilen – Fordele:

Det hele skal ikke handle om negativitet når vi snakker foto’s på smartphones, men der er stadig ingen tvivl om at et ordentligt spejlreflekskamera vil give dig den optimale kvalitet i dit billede frem for en smartphone. De amerikanske eksperter har dog alligevel fundet en række positive ting at påpege hos smartphone kameraet.

Som beskrevet tidligere render langt de fleste danskere rundt med deres smartphone i lommen konstant, og hiver du den op af lommen for at tage et hurtigt billede, har du dermed også super hurtig adgang til at dele dine billeder med dine venner i gennem Facebook eller Instagram – En funktion de unge især bruger meget.

USA foretager i øjeblikket en række specifikke undersøgelser i jagten på at finde det “ultimative kamera” smartphone eller ej.

Bruger du stadig et “stand alone” kamera, eller dækker din smartphone med direkte opkobling til Facebook og Instagram fint dit behov?

fotograf köpenhamn

Dygtig og kreativ fotograf i köpenhamn. Flotte portrætfoto og bryllupsfoto.

Fotograf, København, vesterbro, fotografer, fotografering, fotografi, bryllupsfotograf, portræt, bryllupsfotograf.

angler du en god fotograf i København? Fotograf med speciale i portrætfoto og bryllupsfoto. … BRYLLUP · PORTRÆT.

Bryllupper handler om, at vise og dele sin kærlighed med hinanden. Man har kun en chance for at forevige øjeblikket.

ygtig bryllupsfotograf i København, jeg er med fra kirken/rådhus til brudevals og bryllupsfesten.

Søger i en fotograf København til bryllup, så tilbyder vi nogle af de mest kreative bryllupsbilleder i finder i København.
Se mere om Bryllupsfotograf København her.  

Bryllupsfotograf København

Bryllupsfotograf København med egen kreative personlige billedstil. Bryllupsbilleder fra en anden planet. For fotografen handler det om at skabe små fotografiske mesterværker. Bryllupsfotograf københavn

Bryllupsbilleder skal være kunstneriske

Flotte bryllupsbilleder der ofte fanger folks opmærksomhed, er meget kunstneriske i sine udtryk. Fotografen har den drøm hvergang at levere utraditionelle og anerledes bryllupsfoto i hele Danmark.

Bryllupsfotografering skal være sjovt

Bryllupsfotografering skal være sjovt. Både for brudeparret og bryllupsfotografen. Derfor er det vigtigt i gør jer tanker om hvilken slags bryllupsbilleder i kan lide. Da  lokationer i billederne er med til at skabe dynamik og dybde. I skal også vurdere om i vil have billederne taget ved vandet, i skoven, på landet, i byen eller noget helt andet. Det er vigtigt hvis i vil sætte jeres eget personlige præg på bryllupsbillederne.

Tjek op på fotografen

Hvis du ikke kender fotografen og hans arbejde i forvejen, vil det være en meget god idé at se hans portofolie af bryllups billeder inden. Så kan du også vurdere om hans evner svarer til dine forventninger. Det er altid godt, hvis man får en fotograf anbefalet, men spørg efter billeder eller efter en hjemmeside med billeder på. Sådan kan man se hvordan fotografen har gjort indtil videre og hvilke stilart der fotograferes i.

Fotojournalistens bryllupsbilleder

Fotojournalistens opgave er på få billeder at fortælle en historie om et menneskes liv, en verdenskrig eller om et landshold der vinder Em i 92 som de totale underdogs, så vi på disse få billeder kan se hvad det hele drejer sig om, alene udfra forside billedet. Et billede fortæller hvad en skribent gør med tusind ord.

I “gamle” dage var der ikke ret mange billeder i en avis eller et magasin og fotografens muligheder dengang var ret begrænset og dyre og man valgte derfor at arbejde udfra et traditionelt mønster, med så lidt spild som muligt. Sådan arbejder den traditionelle fotograf stadig til dels idag. Modsat fotojournalisten der med sit digitale kamera kan skyde løs og bare slette igen.

Læs mere om fotojournalisten her.

Bryllupsfotograf København

Som erfaren bryllupsfotograf København kender vi byen rigtigt godt. Der er masser af fede lokationer blandet andet på havnen, i skoven, ved vandet og i de mange små gader i byen. I København ligger der også mange dejlige feststeder hvor det er fedt at lave kreative bryllupsfotos. København er en smuk by fyldt med romantiske gamle kirker, nye spændende arkitektoniske bygninger og den smukke grønne natur. Et romantisk tagselvbord, der er med til at skabe de helt rigtige rammer om jeres store dag. Bryllupper vil altid have et dejligt romantisk skær over sig, men at planlægge et bryllup er i sig selv lidt af en bedrift.

 • Nationalmuseet
 • Admiral Hotel
 • Admiral Gjeddes Gaard
 • Scandic Palace Hotel
 • Bellis Bar
 • Bellahøj
 • Ocean Club
 • Bernstorff Slot
 • Skovshoved Hotel
 • Charlottehaven
 • Sjømannskirken
 • d’Angleterre

Mange fordele ved en dygtig fotograf

Der er mange fordele ved at benytte en bryllupsfotograf København, vigtigst af alt, du kan nyde din store dag med én bekymring mindre. Ved at hyre en bryllupsfotograf, så er du sikret billeder i høj kvalitet, da fotograferne ofte har mange års erfaring. Disse mange års erfaring giver blandt andet bryllupsfotografen visse fordele overfor selve udstyret, men også kreativ erfaring således, de kan komme med forslag til opstillings-, baggrunds- og postionsmuligheder.

Hvis du har planer om, at forevige dit dit bryllupsfoto på væggen, så vil en bryllupsfotograf kunne sikre, at kvaliteten er høj nok til dette. Endvidere vil en bryllupsfotograf kunne stå for redigering og fremkaldelse af billedet efterfølgende. Folk tror også fejlagtigt, at de blot kan benytte deres gæsters billeder af brylluppet, da de jo alle samme har kamera med. Problematikken ved dette er, at dine gæster ikke har erfaringen til at tage disse vigtige billeder, og deres billeder vil ofte ikke være i fokus og af særlig høj kvalitet.

Det gode råd vil derfor være, at du skal lade dine gæster være gæster og lade en bryllupsfotograf tage sig af bekymringerne ved, at skabe den perfekte bryllupsfotograferingsoplevelse.Vores personlige billeder har sin charme, men en af de begivenheder som vi ofte gerne vil gemme og bevare i mange år fremover, er vores bryllupsdag. Overvej derfor altid en ekstra gang, om ikke også du vil forevige din store dag, på den højst mulige måde.

Se nogle dygtige København fotografer:

Fotograf København

En god og kreativ fotograf København

En fotograf i København kan du finde ved blot at udfylde kontakt formularen, hvorefter en af vores professionelle fotografer besvarer din mail om fotografering. Uanset hvad du søger, om det er en portrætfotograf til dit bryllup (bryllupsfotograf), en fotograf til din konfirmation eller måske en boudoir-fotograf, så kan du hente uforpligtende tilbud via vores kontaktformular. Alle de henvendelser du modtager er ikke-bindende, og du forbliver anonym indtil du eventuelt har valgt en fotograf København.

Kontakt os her.

fotograf København portrætfotograf_København

Hvor finder man fotograf i København?

Du søger sikkert fotografering København, men om du bor i København eller i en anden by, er ligegyldigt. Vi har professionelle fotografer der kan klare alle slags fotograferinger i hele Danmark, så der skal nok også være en som kan lave fotografering København efter dine behov. Fotografering er altid noget man selv kan gøre, men når man overlader det til professionelle bliver det altid mere pro. Vi er din fotograf København.

gravid_fotograf_København boudoir_foto_København

Vi laver stort set alle slags fotograferinger

Vi fotograferer alt fra erhverv, portrætter, bryllup, konfirmation, babybilleder, børn, gravide, boudoir og alt andet slags fotografering. og meget meget mere. Tillykke du har fundet Københavns professionelle fotografer.

Læs mere om fotografering her.

bryllupsfoto_København børnefoto_København

Fotografering af portrætfotos

Portrætfotograf i Horsens

Horsens har fået en ny utraditionel portrætfotograf. En frisk ungdommelig tilgang til portrætbilleder i hele Horsens og omegn. Mød Horsens portrætfotografen Stine lige her.

portrætfoto i Horsens

Portrætfotografen laver også andet end portrætfoto

Hos Horsens fotografi, laver portrætfotografen også andet end portrætfotos. De beskæftiger sig også med fotografering af mennesker i alle afskygninger.

Der fotograferes blandet andet indenfor :

 • Erhvervsfoto
 • modefoto
 • børnefoto
 • gravidfoto
 • boudoirfoto
 • bryllupsfoto
 • babyfoto
 • reklamefoto
 • og meget mere …..

portrætfoto-mand1

Fotografen i Horsens

Fotografen i Horsens er den nye uddannede og kreative fotograf, vi anbefaler i taget et kig i fotografens galleri. Der er stor adspredelse og mange kreative billeder indenfor portrætfoto, reklamefoto, erhvervsfoto, børnefoto, bryllupsfotos og meget mere.

Se mere om Horsens fotografens billeder her.

Gode råd til portrætfotografering

Bliv bedre til portrætfotografering

Gode øvelser og ideer til bedre portrætfotos

Gå tæt på den du fotografer
Min erfaring siger mig, at man stort set altid får gode, stærke portrætter, hvis man går tæt på. Det er ofte ansigtet modtageren gerne vil se, og det er ofte ansigtet der udtrykker mest personlighed. Ved at sortere alt fra, får du et rent og stærkt udtryk. Spørg altid modellen før du bevæger dig tæt på – det kan godt virke lidt overvældende.
Det kan være en fordel at bruge en tele-lense, så modellen ikke føler du invaderer dem.
portrætfotografer
Brug naturligt lys
Kunstig lys er uden tvivl fedt at arbejde med. Det er dog sjældent noget kan erstatte det naturlige lys.
Placer derfor din model tæt på et stort vindue eller i skyggen på en solrig dag. Det giver et blødt og lækket portræt.
Portræt_02
Tag portrættet lidt fra oven
De færreste ønsker at få fremhævet deres dobbelthage – og skulle du oveni bruge en hvidvinkel linse, vil din model også se lidt slankere og længere ud, hvis du skyder dem lidt mere oppefra.
Det kan også skabe ekstra liv i billedet, når modellen aktivt bliver nødt til at kigge op mod kameraet. Pas dog på rynkerne i panden.
portræt 3
Slør baggrunden  – brug lav dybdeskarphed
Hvis baggrunden tager for meget opmærksomhed, så ødelægges roen i portrættet. Ofte fokuserer man på øjnene og intet andet sted. Så hvis du fotografere et sted, hvor der sker meget “rod” i baggrunden, så en lav blænde, så du får en lav dybdeskarphed. Hvis du ikke kan styre blændet på dit kamera eller så skab selv en rolig baggrund ved at finde en baggrund der er rolig – f.eks. en flot mur.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lys i øjnene
Hvis lyset kommer oppefra, vil du nemt komme ud i, at øjnene kommer til at ligge lidt i skyggen, og gløden i portrættet forsvinder lidt uden lyset i øjnene. Hvis du ikke kan få modellens ansigt drejet, så det ikke er skyggen, der dominerer i øjnene, så placer en reflektorskærm eller et hvidt stykke karton lige foran modellens hovede, så det reflekterende lys skaber et smukt lys i modellens øjne.
portrætfoto 4
Tag et par skud – og evaluer – korriger og skyd igen
Når du tager portrættet, er det en god idé at tage et par test skud,  evaluere billederne grundigt, lave justeringer både på kamera, lys posering og den valgte baggrund – og derefter tage flere billeder. Ofte har man travlt som fotograf, og overser en dum ting i baggrunden, eller at modellens hår sidder sjovt.
fotograf til portrætfotos
Tag altid mange portrætfotos
I dagens Danmark og med digitalkamera er det bare med at skyde løs, jo flere billeder du tager og jo flere opstillinger/poseringer du laver, jo større er chancen for du rammer noget spændende.
portræt foto 2
Få en god snak med modellen før fotograferingen
Når man skal fotografere en model og gerne vil have nogle rigtigt gode portrætter med power og personlighed,, så er det vigtigt lige at snakke om forventninger, dine ideer, som fotograf.
Vis gerne nogle lignende billeder du selv før har taget, eller nogle ideer du har fundet på nettet, så modellen ved mere om hvilke ønsker du har, og hvilke poseringer du gerne vil have modellen prøver af.
fotografering af modeller
Forsøg også altid at eksperimentere med billederne
De allerbedste portrætter er oftest dem, hvor man får skudt lidt tilfældigt, og hvor modellen måske lige laver et eller andet med en hånd, vender sig eller lige retter på tøjet etc. Derfor er dog igen vigtigt at skyde løs, så du får så mange billeder i kassen, som overhovedet muligt.
foto portræt 2
Billeder i bevægelse
Der er mange måder at lave sjove portrætter på. Man kan med en flash, fastfryse en bevægelse og skabe nogle anerledes portrætter. Portrætter hvor en model hopper skaber tit nogle sjove og anerledes fotos, hvor modellen måske nemmere slapper af, end ved at stå og posere foran flashlamper i et fotostudie.
Quadra Test

Fotomanipulation

Photoshop fotomanipulation

I denne youtube fotomanipulation tutorial, ser man hvordan man kan lave en lyskilde med et guddommeligt look. Man fjerner først den flashlampe, der har været brugt til at belyse personen.

Derefter lægges der nye lag med “layers” og man smider et hvidt lag, som laves transparent (gennemsigtigt), og der skabes en illusion om at, der kommer et “divine” lys ned på modellen.

Se fotomanipulationen i videoen herunder. Den er lavet af phlearn.com

Se fotomanipulation video herunder

Online fotokritik

Når man starter som fotograf

Så findes, der mange sider, der giver mulighed for kritik af ens fotografiske evner og værker. Man skal uploade sine billeder og modtage så meget kritik, som muligt. Det er den eneste måde man, som fotograf udvikler sin egen fotografiske billedstil.

Online fotokritik forums

På online fotokritik forums kan man læse om andre fotografers erfaringer og dele sine fotos og manipulationer med andre på nettet. Det handler om både at give og modtage fotokritik, så man bliver bedre og bedre.

Vi har er fundet nogle gode fotografiske sites herunder:

Udvikling og erfaring

Jo mere man viser sine fotos til andre med samme passion, jo mere ris og ros, vil man modtage. Man vil samtidigt forbedre den fotografiske udvikling og hele kunne justere ens evner og motivvalg.

Når man arbejder kreativt med billeder, får man mere og mere sin egen personlige billedstil. Den er vigtig at bevare fokus på, for det er den, der skal adskille dig fra de andre 10 millioner fotografer.

Se en professionel fotograf her

Brug god tid før du uploader

Det er vigtigt du er selvkristisk før du uploader dine billeder til online fotokritik. Da man hurtigt kan miste interessen for fotografering, hvis man uploader masser af billeder og ikke får kritik eller en kritik, der danner et billede af man ikke er særlig god. Husk på ALLE BEGYNDELSER ER SVÆR.

Vær selvkritisk, men ikke selvudslettende. Dine billeder tager form jo mere du deltager og jo mere du arbejder med fotografiet. Så gør hvad du kan for at lave så fede billeder, som muligt, og så kommer den positive fotokritik hurtigere end du aner.

Læs mere om fotografiet

Arbejde med Lag i photoshop

Dækker det grundlæggende arbejde med lag i Photoshop også kaldet “LAYERS”:

 • at skabe lag (layers)
 • flytte dem rundt på lagene
 • skjule lag
 • kopiering og sletning af lag
 • gennemsigtighed (opacity)
 • blandingsindstillinger.

Denne nybegynder tutorial forklarer begrebet lag eller Layers i Photoshop. Lag/Layer er et meget smart værktøj til billedredigering, og er et essentielt redskab i Photoshop for at skabe komplicerede fotos.

Hvad er lag/layers?

Den nemmeste måde at forklare lag/layers på, er med et eksempel. Følgende billede viser et Photoshop-dokument, der indeholder to lag, et baggrunds lag/layer og et tekst lag/layer:

Hvis du vil, kan du download foto : en PSD-fil, så du kan lege med det selv. (Herunder kan du se det foto du downloader: ).

foto_Rene

Hvert lag kan manipuleres, trykkes på, og flyttes rundt fuldstændig uafhængigt af andre lag. Forestil dig, at hvert lag er faktisk en fysisk stykke klar plast, med grafikken trykt på plastic.

Oprettelse af et lag/layer

Lag styres via lagpaletten i Photoshop. I denne palet kan du se hvert lag sammen med en miniature viser indholdet af laget.

I bunden af ​​paletten kan du se et lille “Ny”-ikon. Klik på dette ikon for at tilføje et lag til dit dokument:

nyt_lag

Nyt lag/layer

Du kan nu trække på dit nye lag over eller under andre lag, eller ind imellem andre lag/layers, akkurat ligesom hvis det var et særskilt ark af plast oven på billedet.

Før du arbejder på et lag, sørg for du har klikket/aktiveret det lag, du ønsker at arbejde med i paletten. Det valgte aktive lag bliver vist fremhævet med blåt ovenfor (Layer 1).

Navngivning af et lag/layer

“Lag 1” er ikke et særlig godt navn, men heldigvis kan du ændre navnet på dit nye lag/layer! Dobbeltklik på “Lag 1” lag/layer i lagpaletten og lag/layer dialogboksen vises. Du kan derefter indtaste et nyt navn til din lag i “Name/navngiv:”-boksen, og klik OK for at omdøbe laget.

Flytning lag omkring

Akkurat som et rigtigt stykke plastik, kan du “skubbe” dit lag/layer omkring på siden. For at gøre dette, skal du vælge “Flyt værktøj” (pilen med trådkorset ved siden af, på toppen af ​​Tools paletten) eller trykke på “V-tasten”.

Vælg så det lag, du vil arbejde med på paletten lag/layers (f.eks “Stonehenge” lag i vores eksempel), så du kan flytte laget hvorhen du vil ved at klikke med musen i dokument vinduet og trække rundt.

En god genvej er at holde “ctrl-tasten” nede og træk med musen for at flytte laget rundt. Dette har den fordel, at du ikke behøver at skifte til Move værktøjet og tilbage igen – det aktuelle værktøj forbliver aktiv, mens du flytter laget.

Du kan også flytte lag/layers over eller under andre lag i dokumentet. For at gøre dette, skal du klikke på laget på paletten “lag/layers”, og træk det, så det er hvor du vil have det til at være:

flyt_laget_palette

(En anden hurtig genvej her er at bruge Control + [tasten og Ctrl +] tasten til at flytte det nuværende lag ned og op hhv.)

Vise og skjule lag

Ofte er det nyttigt at være i stand til at skjule et lag, så du kan arbejde på lagene nedenunder, eller skjule alle andre lag, så du kan koncentrere dig om det aktuelle lag du lige nu vil arbejde med. Du kan gøre alt dette ved hjælp af de små “øje” ikoner ved siden af ​​hvert lag i lagpaletten:

gemme et lag

Hvis du vil skjule et lag, skal du klikke én gang på øjet ikon. Øjet forsvinder, og laget bliver usynlig. For at vise laget igen, klik igen på øjet ikon. Laget vises igen.

(Hvis du vil skjule alle lag undtagen én, Alt + klik på øjet ikon til det lag, du vil beholde. Alt + klik på øjet igen for at afsløre alle lag).

kopiering af lag/layer

Du vil ofte få brug for skulle duplikere et eksisterende lag, så du kan arbejde på en kopi af det.

For at lave en kopi af et lag/layer, skal du enten trække laget på paletten “lag/layer” til det “nye ikon” nederst på paletten, eller vælg lag, og vælg derefter Lag> Duplicate Layer (denne metode giver dig mulighed for at navngive det nye lag også! ).

Sletning af lag/layer

Hvis du vil at med et lag, så vælg lag/layer i lagpaletten og træk det ned til den lille skraldespand i hjørnet. Eller vælg “Slet/delete lag” fra menuen Lag.

Bevarelse lag gennemsigtighed (opacity)

Ofte vil vi ikke have at alle dele af et lag dækkes med grafik. For eksempel, med ovenliggende foto hvor tekstlaget kun har ordet “velkommen til fotografiet” nederst, resten af laget er “tomt” for tekst.

Hvis du markerer “Bevar Transparency kassen” på lagpaletten, vil alle gennemsigtige pixels i det aktuelle valgte lag være gennemsigtig, selvom du prøver at male over dem eller udfylde dem.

opacity_change

Ændring af opacitet af lag

Du kan ændre, hvor meget af hvert enkelt lag, der skal vises, eller sagt på en anden måde : hvor meget af det underliggende billede, der skal træde frem i laget. Dette styres med “Opacity option” på paletten Lag:

blending_options

Opacity option (gennemsigtighed)

Du kan indtaste en værdi (opacity værdi) ved at klikke på nummeret i feltet og indtaste et nyt nummer, eller ved at klikke på pilen ved siden af ​​nummeret og derefter trække i den, der popper op. Du kan også bruge tastaturet nummer tasterne 1, 2, 3, osv. til hurtigt at indtaste værdier på 10%, 20%, 30% osv., men det fungerer kun, hvis du bruger et værktøj, der ikke har en opacitet option (for eksempel Marquee værktøjet).

Blending indstillinger

“Blending” – prøv at klikke på “Normal” herefter viser rullelisten på paletten forskellige “Blending” indstillinger, som du kan vælge til det aktuelle lag.

Den bedste måde at forstå disse tilstande er bare at lege med dem og se, hvad de gør! Nogle af dem, som f.eks Overlay og Soft Light, er gode til at skabe realistiske lyseffekter.

I tvivl ?? Kontakt mig her

Youtube tutorial video om layers

Årets Mesterfotograf

Fem unge og talentfulde fotografer er udvalgt til at dyste om titlen “Året Mesterfotograf”.

Nogle af landets mest anerkendte professionelle fotografer stillerhver dag en fotografisk opgave, som de fem unge talenter skal levere billeder til.

læs mere om andre fotografer og bryllupsfotografer

“Årets Mesterfotograf”

Deltagerne skal levere to billeder som reportageserie fra Istedgade. – Og de har kun 3 timer til at få billederne i kassen! Der er stor entusiasme og voldsomme armbevægelser, når billederne vurderes og dagens vinder kåres af dommerpanelet.